Brama: "Zal moeilijk worden in Bremen"

Peterselieman

De inbreng van Wout Brama was woensdagavond zeer belangrijk in het Champions League-duel van FC Twente tegen Werder Bremen. Door het hele duel door fel te blijven ontzag hij zijn collega-verdedigers enorm. Net als veel van zijn teamgenoten was ook Brama niet echt tevreden met het 1-1 gelijkspel.

"De kansen die we krijgen moeten er in de Champions League gewoon in", zei hij na afloop in de mixed zone. "We hadden hier een zege wel verdiend, maar een gelijkspel is eigenlijk ook wel terecht. We speelden vandaag wel goed, maar niet uitstekend."

Defensief stond het prima, zag Brama. "We hebben weinig weggegeven tegen een sterke voorhoede. Laten we hopen dat we daar een beter resultaat neerzetten. Ik vond Werder kwalitatief iets minder dan vorig seizoen, ze draaien in de Duitse competitie ook moeizaam. Maar het zal natuurljk moeilijk worden."

Brama reageerde ook nog op het gedrag van de fanatieke Twente-fans, die invaller Marko Arnautovic uitfloten. "Spelers horen naar mijn mening nooit uitgefloten te worden. Dat gebeurt in Nederland helaas wel vaker, maar van mij hoeft het niet. Dat uitgerekend hij voor de gelijkmaker zorgde, maakt voor mij weinig uit."