Goossens: "Nederlaag was onnodig"

Olga Kroeders

N.E.C.'er Erton Fejzullahu incasseerde tegen Heracles Almelo een rode kaart tijdens zijn invalbeurt. N.E.C. Nijmegen verloor met 3-2 in Almelo.

Fejzullahu kwam na de pauze binnen de lijnen voor de matig acterende Björn Vleminckx. Trainer Wiljan Vloet hoopte met het inbrengen van de Zweedse aanvaller de achterstand ongedaan te maken. De invaller kreeg nog geen twintig minuten na zijn opwachting zijn tweede gele kaart. Met tien man ging NEC in de slotfase uiteindelijk onderuit.

De Nijmegenaren knokten zich met een man minder terug tot 2-2, maar Samuel Armenteros bezorgde Heracles kort voor tijd drie punten. John Goossens denkt dat N.E.C. Fejzullahu gaat missen tijdens de aanstaande schorsing. "Hij heeft veel kwaliteiten. We gaan Erton nog hard nodig hebben. Oké, het was ongelukkig."

"Ik heb even bij hem gezeten en hij vraag zichzelf ook af waarom. Het is aan de ploeg om Erton er weer bij te slepen", aldus Goossens tegenover Omroep Gelderland. De middenvelder vindt de nederlaag in Almelo onnodig. "In de slotfase moet de pot dicht en dan maar alles wegschieten. Maar er kwam wat paniek in de ploeg, we beginnen vanzelf een beetje mee in de hectiek."