Tévez denkt aan stoppen

Sjors (Sj0rSz)

Er gaan geruchten dat Carlos Tévez op korte termijn stopt als profvoetballer. De Argentijn beleeft momenteel geen plezier meer aan het spel en staat enkel voor de centen op het veld.

Daarnaast ziet Tévez zijn familie nauwelijks en heeft hij ook het idee zijn lichaam te veel pijn te doen. "Ik voetbal nu vijf jaar in Engeland en heb sindsdien nog nooit kerst of de jaarwisseling met mijn familie kunnen doorbrengen," liet hij weten. "Daarnaast heb ik al van jongs af aan alles gegeven voor het voetbal, dat begin ik te merken. Ik ben moe."

Het zou zomaar kunnen dat Tévez binnen een maand de handdoek in de ring gooit. "Dat zou zomaar kunnen. Als ik morgen wakker word en ik denk, het is genoeg, dan stop ik. Maar of dat over een maand is of over vijf jaar, dat weet ik niet. Ik heb een enorme familie te onderhouden, daaraan denk ik ook."

Daarnaast wordt ook gesuggereerd dat de ruzie met trainer Robert Mancini aan de basis van het einde van de carrière van Tévez ligt. Tijdens de rust van het duel tussen Manchester City en Newcastle United liep een meningsverschil dusdanig uit de hand, waardoor ploeggenoten beide mannen uit elkaar moesten trekken.