Trulli: "Ik hoor bij Lotus"

Peterselieman

Volgens Jarno Trulli zal hij volgend seizoen ook bij Lotus rijden. Het nieuws over de Italiaan moet binnenkort nog officieel door de renstal bekend worden gemaakt, maar zelf kon hij het niet meer voor zich houden. "Ik zat altijd al met mijn hoofd bij 2011."

"Ik hoor hier, net als Heikki, en dat moet binnenkort bevestigd worden. Het team is momenteel met andere zaken bezig, maar de bekendmaking komt snel," zei Trulli tegen Autosport. Hij zegt dat hij aan het begin voor het seizoen al aan 2011 dacht. "Ik heb altijd gezegd dat ik wist dat het een vreselijk eerste seizoen zou worden, omdat ik realistisch ben. En zoals verwacht hebben we een moeilijk seizoen gehad. Maar met mijn hoofd zat ik altijd al bij 2011."

Voor volgend seizoen maakt Lotus gebruik van de versnellingsbak en de hydraulica van Red Bull. Ook zal dan de motor van Renault komen. "Als we ons daarbij aerodynamisch goed kunnen ontwikkelen, denk ik dat we voor de punten kunnen vechten. En dat is een geweldige prestatie voor zo’n jong team."