Ronaldinho speculeert over terugkeer bij PSG

Jeffrey

Terwijl LA Galaxy interesse heeft in Ronaldinho, zegt de Braziliaan zelf dat hij misschien wel wil terugkeren bij Paris Saint-Germain.

"Alles is mogelijk. Het is voor mij onmogelijk op PSG te vergeten. De club heeft een speciaal plekje in mijn hart", aldus Ronaldinho op de website van Ligue 1. "Daar is het voor mij in Europa allemaal begonnen en iedereen wil natuurlijk eindigen op de plek waar het allemaal begon."

Paris Saint-Germain nam Ronaldinho in 2001 over van het Braziliaanse Grêmio. Twee jaar later vertrok de aanvaller naar FC Barcelona, waar hij uitgroeide tot de beste voetballer ter wereld. Met Barça won Ronaldinho in vijf jaar twee Spaanse landstitels, twee Super Cups en de Champions League.

"Ik hoop nog een aantal jaren op topniveau te kunnen spelen, dus er kan van alles gebeuren. Ik heb in Parijs een fantastische tijd gehad. Maar er ontbrak één ding: prijzen." Ronaldinho heeft bij AC Milan dit seizoen de vorm uit zijn hoogtijdagen weer teruggevonden. De Rossoneri zijn goed aan het seizoen begonnen met elf punten uit zes duels.