Mourinho weigert hoop op nieuwe spits op te geven

Olga Kroeders

José Mourinho geeft de hoop op een nieuwe spits nog niet op. Hoewel de transferperiode reeds achter de rug is blijft de Portugese oefenmeester bij de clubleiding van Real Madrid aankloppen.

In januari ziet Mourinho graag een nieuwe aanvaller komen. De trainer vindt dat hij met Karim Benzema en Gonzalo Higuaín te weinig mogelijkheden heeft en inmiddels is een wensenlijst opgesteld, meldt AS. "Coaches zijn nooit tevreden. Wij willen altijd meer en ik zal dan ook vragen om versterkingen", zegt de Portugees in het Spaanse medium.

"Hier in Madrid wil ik een nieuwe spits, omdat die er met Higuaín en Benzema niet genoeg zijn. Met een extra spits kan ik bij een blessure van Benzema of Higuaín naar de bank kijken en daar zie ik dan oplossingen zitten."

De Koninklijke ondernam ook deze zomer diverse pogingen, maar ving bot bij Emmanuel Adebayor en Didier Drogba. In januari wil Mourinho wederom voor Adebayor gaan, maar ook Ola Toivonen, Amauri, Romelu Lukaku en Mario Gomez kunnen op zijn interesse rekenen.