Ajax beloont seizoenkaarthouders met waardebon

Sjors (Sj0rSz)

Seizoenkaarthouders van Ajax, die een passe-partout hebben aangeschaft voor de groepsduels in de Champions League, krijgen van de club een waardebon van vijftien euro. Dat meldt de Amsterdamse club op de officiële website.

Ajax heeft dat besloten na gesprekken tussen delegaties van de club en de beide door Ajax erkende supportersverenigingen SVA en AFCA Supportersclub. In de ArenA kwamen vorige week tientallen klachten binnen van fans, die de tickets voor de Champions League veel te duur vonden. Met een waardebon wil de club haar trouwste supporters nu tegemoet komen.

Seizoenkaarthouders die voor maandagavond 24:00 uur een passe-partout hebben aangeschaft, krijgen een waardebon van vijftien euro. De actie geldt bovenop de vijftien procent korting, die de seizoenkaarthouders al hebben gekregen op de tickets. Ajax heeft momenteel al zo'n 20.000 passe-partouts verkocht.

"De clubleiding van Ajax is van mening dat mede dankzij deze trouwe supporters de sfeer in het stadion de afgelopen jaren enorm is toegenomen. De steun bij de laatste wedstrijd in de voorronde, tegen Dinamo Kiev, leverde een wezenlijke bijdrage aan het behalen van de poulefase", luidt een statement op de clubsite.