Van Veldhoven erg tevreden met Deens aanvalskoppel

donroyco

De clubleiding van Roda JC is zeer te spreken over de Deense aanvallers Mads Junker en Morten Skoubo, die beiden goed presteren bij de Zuid-Limburgers. "Het is een mooie erkenning voor die twee en ze verdienen het ook", aldus coach Harm van Veldhoven.

Junker en Skoubo hadden allebei een belangrijk aandeel in het duel tegen Heracles (4-2 zege). Junker verzorgde twee assists en scoorde één keer zelf. Skoubo was mocht de eerste twee treffers achter zijn naam schrijven. "Deze combinatie werkt", zo concludeert Van Veldhoven tegenover Voetbal International.

"Dat hebben we vorig seizoen in de tweede competitiehelft al kunnen zien en nu blijkt het weer. Mads en Morten klikken met elkaar, ze voelen elkaar goed aan en het werpt zijn vruchten af", zo vervolgt de oefenmeester over het Danish Dynamite in de voorhoede van zijn ploeg.

De goede prestaties bij Roda leverden voor beide spelers een selectie voor de nationale ploeg op. Junker en Skoubo zullen wellicht in actie komen tijdens het WK-kwalificatieduel met IJsland. "Het is een mooie erkenning voor die twee en ze verdienen het ook. Bovendien is het voor Roda JC een goede reclame. Hoe meer spelers van ons international worden, hoe beter het voor de club is."