Maaskant onder indruk van bouwwerk collega Du Chatinier

JJdJ1984

Na de teleurstelling die in De Kuip tegen Feyenoord moest worden verwerkt, neemt FC Utrecht het zondag tegen NAC Breda op. NAC-trainer Robert Maaskant is onder de indruk van Utrecht.

Maaskant heeft de Europese duels van Utrecht mogen aanschouwen. "FC Utrecht was vorig seizoen al goed, maar nu zijn ze nog beter. Ze hebben bovendien al een paar serieuze wedstrijden gespeeld en dat zie je toch terug. Je merkte het ook aan AZ, afgelopen zondag."

"Zij waren toch iets frisser, iets scherper in de duels ook. Ik heb die Europese wedstrijden van FC Utrecht gezien en ik moet zeggen: ik was onder de indruk", aldus de oefenmeester op de clubsite. "Aan de andere kant: wij spelen altijd goed in Utrecht en we zijn voor elke tegenstander gewoon een lastig te bespelen ploeg. We gaan gewoon voor een goed resultaat."

Collega Ton Du Chatinier wil zich met de Domstedelingen revancheren van de 3-1 nederlaag bij Feyenoord. "We zijn het aan onze stand verplicht om ons te revancheren voor het slechte spel in de tweede helft in De Kuip. NAC zal zoals altijd inzakken en wachten op onze fouten om in de counter toe te slaan. Daar hebben zij met Anthony Lurling, Matthew Amoah en Leonardo de spelers voor", vertelt de coach via de officiële kanalen.