Lara Croft krijgt veel DLC

wc-eend

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft aangekondigd dat er genoeg nieuwe DLC zal komen voor de aankomende game Lara Croft and the Guardian of Light om tot in 2011 door te spelen. De game is vanaf 18 augustus te downloaden voor Xbox Live en vanaf 28 september op het PlayStation Network en de PC.

De eerste DLC komt voor de Xbox 360 en zal online co-op voor twee spelers toevoegen, deze DLC is vanaf 28 september te downloaden. De co-op zit al in de PC- en PS3-versies. Hierna zullen er tussen oktober en december nog vijf stuks DLC te verkrijgen zijn. De eerste drie DLC-pakketten zullen zich richten op puzzels, gevechten en het verkennen van de omgeving. De laatste twee DLC-pakketten zullen nieuwe speelbare karakters bevatten, waaronder andere bekende videogamehelden.

Darrell Gallagher, general manager van Crystal Dynamics, zegt dat DLC bij hen staat voor "Downloadable Lara Croft". In augustus begint het avontuur en dat duurt zeker tot en met december. Gallagher zegt ook nog dat we moeten uitkijken naar verrassingen.

LC and the GOL