Griever treedt toe tot technische staf Emmen

Michel (methodmich)

Azing Griever is per direct toegetreden tot de technische staf van FC Emmen. Opmerkelijk, aangezien Griever werkzaam was als technisch manager van de club uit de Jupiler League. Die rol wordt door algemeen directeur Gerrit Volkers overgenomen.

Volkers liet aan Radio Drenthe weten dat Griever nadrukkelijker met de spelers zal gaan werken. Dit is volgens hem geen diskwalificatie van trainer Harry Sinkgraven. "Duidelijk is wel dat het momenteel niet goed loopt en dan moet je gebruikmaken van de mogelijkheden die je in de club hebt. En in dat licht bezien is dit de beste oplossing. Verder zal in de komende tijd ook Jan de Jonge vaker zijn gezicht op de trainingen laten zien," zegt Volkers.

FC Emmen speelde gisteren nog tegenvallend gelijk tegen Hoofdklasser WKE. Trainer Sinkgraven is niet enthousiast over de situatie, maar houdt zich nog op de vlakte: "Leuk is het niet, maar de komende dagen zullen we de uiteindelijke rolverdeling moeten vastleggen." Sinkgraven heeft toegezegd constructief mee te denken.