FOK!games Tofste baas - dag 22

Kevin (KoosyNL)

Gisteren wist GlaDOS zijn tegenstanders ver achter haar te laten. Dit betekent dat de eerste wedstrijd in de tweede ronde bekend is. GlaDOS (Portal) zal het hierin op nemen tegen Wesker en Nemesis (beide Resident Evil). Dat later, want we gaan nu nog eerst door met dag 22 van de voorrondes.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Al Mualim (Assassin's Creed)
In de eerste Assassin's Creed werd je constant op pad gestuurd om belangrijke figuren van de kruistochten om te brengen. Deze opdrachten kreeg je van Al Mualim die aan het einde de slechterik bleek te zijn. Hij wilde The Apple gebruiken om oppermachtig te worden. Hij gebruikte de appel dan ook om jou te verslaan door de mogelijkheid te krijgen om te teleporteren en klonen van zichzelf los te laten.

Diablo (Diablo)
Diablo, een van de Prime Evils, is de eindbaas in Diablo I en Diablo II classic. Na eeuwen gevangen te hebben gezeten in de krochten van de hel onder het dorpje Tristram, komt hij vrij en laat een spoor van vernieling achter zich. Zijn doel? Zijn twee broers bevrijden en zo de wereld Sanctuary veranderen in een hel.

Kessler (inFamous)
In inFamous krijg je elektrische superkrachten door toedoen van een pakketje dat Kessler aan jou heeft gegeven. Omdat hij je erin heeft geluist is het natuurlijk jouw doel om hem te verslaan. Als je er later achterkomt dat hij uit de toekomst is gekomen en eigenlijk de toekomstige jou is, wordt er een hoop duidelijk maar komen er ook een hoop vragen bij. Het eindgevecht met Kessler is lastig maar ook zeker een belonend gevecht.

Al MualimDiabloKessler

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.