Everquest II Extended gratis te spelen

wc-eend

De MMORPG Everquest II gaat vanaf vandaag een nieuwe, gratis service in het leven roepen genaamd Everquest II Extended (EQ2X). Vanaf vandaag zullen de servers online zijn en begint de alpha-fase, waarin betalende leden de service al kunnen uitproberen. Half augustus begint de bèta-fase voor iedereen.

Everquest II Extended is een service waarin iedereen de MMORPG gratis kan spelen, je zult toegang krijgen tot bijna de gehele speelwereld en je hebt daarnaast ook nog eens een hoop andere mogelijkheden. De gratis versie is wel gelimiteerd op een aantal gebieden en als je meer content zou willen dan zal je toch moeten betalen.

De EQ2X servers draaien volledig apart van de normale EQ2 servers, mocht je als betalend lid eens een kijkje willen nemen op de Extended servers dan is dit gewoon mogelijk, maar niet met je eigen karakter tenzij je hem kopieert (tegenover een klein bedrag). Als je niks van de Extended service wilt weten hoef je je geen zorgen te maken want die servers draaien apart en komen nooit samen met de normale betalende leden. De oude manier van lidmaatschap blijft gewoon bestaan.

De Extended versie zal vier lidmaatschappen krijgen: Bronze (gratis), Silver (éénmalig $10), Gold (maandelijks $15) en Platinum (éénmalig $200). Bekijk hieronder de vier lidmaatschappen en hun restricties en kijk hier mocht je nog wat willen weten.

EQ2E Matrix