FOK!games: Tofste baas - dag 18

Kevin (KoosyNL)

Mantis wist jullie gisteren allemaal in zijn grip te krijgen, waardoor hij door is naar de volgende ronde.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Lavos (Chrono Trigger)
65 Miljoen jaar geleden landde er een buitenaardse parasiet op aarde. Deze parasiet heeft zichzelf laten uitgroeien tot een gigantisch monster dat de wereld wil gebruiken als broedplaats om zo andere planeten in het universum over te nemen. Er zijn verschillende (wel 18) momenten dat je Lavos kunt aanvallen, wat leidt tot allemaal verschillende eindes. Wanneer heb jij Lavos aangevallen?

Sin (Final Fantasy X)
Sin is in Final Fantasy X het monster dat de grote vijand van het spel huisvest. Zodra je je eerste stappen in Spira zet, zie je dit enorme walvis-achtige beest (letterlijk) opduiken. De legende vertelt dat Sin de straf is voor het feit dat de mensen van Spira machines gebruikten. Hij zal de wereld rondtrekken en dorpen meenemen in zijn vernielzucht tot hij verslagen wordt. Zodra hij verslagen is, is er een rustperiode van twee jaar voor hij weer komt. De helden van het FFX willen hier verandering in brengen.

Danny
Deze kale baas zwaait zijn scepter over een forum met nachtbaggeraars, klonen en forumpostverslaafden. Daarnaast leidt hij een frontpage, sportsite, gamessite en zelfs een heuse weblog. Zijn meest gevreesde moves zijn wel het hangslot en de banbutton. Hij brengt gebruikers ook vaak in de war met nieuwe lay-outs.

LavosSinDanny

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.