FOK!games: Tofste baas - dag 11

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Nemesis (Resident Evil 3)
Nemesis is de grote vijand in Resident Evil 3. Hij zal het Jill Valentine flink lastig maken. Nemesis is een prototype super soldaat ontwikkeld door de Umbrela Corporation om de STARS te doden. Hij gebruikt hiervoor een raketwerper en later zal hij zelfs muteren in een nog groter monster als hij een dode Tyrant heeft geabsorbeerd.

Onyxia (World of Warcraft)
Voordat World of Warcraft verschillende uitbreidingspakketen kreeg was Onyxia één van de hoogtpunten van elke guild. De eerste keer dat je deze gigantische draak verslaat met goed teamwork zullen veel spelers nooit vergeten. De baas kent verschillende stadia waarin Onyxia vliegt en op de grond vecht. Na het gevecht krijg je de mogelijkheid om het hoofd van de draak in je hoofdstad neer te zetten zodat iedereen in de wereld weet wie de ontembare draak heeft verslagen.

Rhapthorne (Dragon Quest VIII)
Een groot kwaad wat de wereld wil veroveren. Ze komen regelmatig terug in games. Zo ook in Dragon Quest VIII waarin Rhapthorne de baas is van The World of Darkness en The World of Light over probeert te nemen. Als speler zul je Rhapthorne als laatste baas tegenkomen.

 

NemesisOnyxiaRhapthorne

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.