PAOK versterkt zich met Tunesisch international

donroyco

PAOK Saloniki, later deze maand tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League, heeft een rechtsback aan haar selectie toegevoegd. Anis Boussaidi tekent volgens diverse Griekse media een contract voor één jaar. Boussaidi komt over van Red Bull Salzburg, waar hij niet meer in de toekomstplannen van trainer Huub Stevens paste.

De Nederlander zette Boussaidi in januari terug naar het tweede elftal, nadat beide partijen een conflict kregen. De Tunesische verdediger mocht daarom transfervrij vertrekken. De 29-jarige Boussaidi speelde sinds de zomer van 2008 in Salzburg, dat hem toen kocht van KV Mechelen. Eerder droeg hij het tenue van Arsenal Kiev, Metalurg Donetsk en Stade Tunisien. Bij laatstgenoemde club begon de twaalfvoudig international zijn carrière.

PAOK Saloniki is op woensdag 28 juli de tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League. Precies een week later is de return in Griekenland. Bij winst moet Ajax nog één kwalificatieronde overleven om in de poulefase van het kampioenenbal te belanden.