Hodgson: "Torres en Gerrard zijn niet te koop"

donroyco

Roy Hodgson hoopt snel een einde te maken aan de geruchten over mogelijke transfers van Fernando Torres en Steven Gerrard. Tegenover Press Association zegt de manager van Liverpool dat beide sterspelers niet zullen vertrekken.

De 62-jarige Engelsman, die deze zomer overkwam van Fulham, sprak deze week voor het eerst met Torres. "We hebben een goed gesprek gehad, bijvoorbeeld over het WK en zijn blessure. Ik heb hem verteld dat ik er naar uitkijk om met hem samen te gaan werken", aldus Hodgson.

"Fernando is een speler van Liverpool en we willen dat zo houden", gaat de Engelsman verder. "Hij is niet te koop en we zullen geen enkel bod op hem in beraad nemen." Vooral Chelsea zou verregaande belangstelling hebben in de Spaanse aanvaller.

Ook clubicoon Gerrard blijft gewoon op Anfield Road. "Geen enkele club heeft zich voor hem gemeld. We willen Steven niet verkopen en dat heb ik hem ook duidelijk gemaakt", besluit Hodgson. Gerrard en Torres waren vorig seizoen vaak geblesseerd en mede daardoor werd Liverpool slechts zevende in de Premier League.