'Chelsea wil Balotelli voor dertig miljoen overnemen'

donroyco

Chelsea bereidt volgens Internews.it een bod van dertig miljoen euro voor om Mario Balotelli over te nemen van Internazionale. De 19-jarige aanvaller is bij Internazionale op een zijspoor geraakt door conflicten met de clubleiding, trainer en medespelers. Balotelli lijkt mede daardoor aan te sturen op een vertrek uit Italië.

Nadat eerder Manchester United en Manchester City interesse toonden, lijkt Chelsea nu de grootste kandidaat voor het Italiaanse talent. Chelsea-manager Carlo Ancelotti liet eerder al blijken gecharmeerd te zijn van enfant terrible Balotelli. Na de komst van Rafael Benítez bij Internazionale bleek de talentvolle spits niet per se te hoeven vertrekken. Maar de relatie tussen Balotelli en Inter lijkt niet meer te redden. De Italiaanse topclub wil vermoedelijk de hoofdprijs.

Chelsea is volgens Internews.it de belangrijkste gegadigde om Balotelli over te nemen. De Engelse topclub wil de Italiaans jeugdinternational voor dertig miljoen euro naar Londen halen. Balotelli heeft ondanks zijn opstandige gedrag goede statistieken in de Serie A. In 59 wedstrijden wist hij twintig keer te scoren.