Scholes sluit mogelijk vervolg van carrière niet uit

Jeffrey

Paul Scholes lijkt terug te komen op zijn besluit om te stoppen. De middenvelder van Manchester United zei in een eerder stadium dat hij aan zijn laatste seizoen gaat beginnen, maar nu is hij daar niet meer zo zeker van.

Scholes sluit nog niet uit dat hij aan zijn laatste seizoen zal beginnen. "Ik bekijk alles van wedstrijd tot wedstrijd. En dan pas hak ik de knoop door", aldus de 35-jarige middenvelder, wiens contract medio 2011 afloopt.

"Als ik me goed voel en de manager denkt mij nog een seizoen nodig te hebben, dan kunnen we eventueel langer doorgaan", vervolgt Scholes op het digitale thuis van United. Hij verlengde in april zijn aflopende contract. De oudgediende kwam in zijn loopbaan louter voor de Engelse grootmacht uit.

Scholes had eerder al een goed woordje over voor zijn trainer Sir Alex Ferguson. "Hij was fantastisch. Het spreekt voor zich dat hij een geweldige trainer is. Kijk naar de spelers die onder hem zijn doorgebroken. Het geeft jonge spelers hoop. Het is een eer geweest om zo lang onder hem te mogen werken."