FOK!games Tofste baas - dag 7

Kevin (KoosyNL)

De stemmen van gisteren waren verdeeld. Toch kwam M. Bison er als sterkste uit. Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Alma (Ninja Gaiden)
Rondborstige side-kick van Ryu, Rachel, bleek een zus te hebben verloren aan de demonen. Ze was veranderd in één van de opvallendste demonen van de game genaamd Alma. In de game zul je haar moeten redden van de vloek die op haar rust zodat Rachel en Alma elkaar weer als mensen in de ogen kunnen kijken. Deze roze, vliegende demoon zal het je flink moeilijk maken in een gevecht waar de zuilen je letterlijk om de oren zullen vliegen. De kenmerken van Alma die het meest opvallen: haar grote voorgevel en ontblote achterwerk.

Damn D (Final Fight)
Damn D, ook wel bekend als Trasher, is één van de kleurrijke figuren uit Final Fight. Niet erg slim maar wel erg sterk en zeker niet makkelijk om te verslaan met zijn hulpjes. Zijn interessante uiterlijk en zijn persoonlijkheid maken hem tot een vechter die je niet snel zal vergeten.

Meta Ridley (Metroid-serie)
Meta Ridley begon als Ridley, een wezen dat nog het meest lijkt op de Pterodactyl, komt in veel verschillende Metroid-games terug. Na een gevecht is Ridley zo erg gewond dat hij door de Space Pirates wordt omgebouwd tot Meta Ridley. Hierdoor zal hij nog een grotere uitdaging worden want hierdoor krijgt hij de mogelijkheid om bijvoorbeeld raketten af te vuren. Naast de Metroid-serie komt Meta Ridley ook nog voor in Super Smash Bros. Brawl.

 AlmaDamn DMeta Ridley

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.