Verbeterde versie 'God Eater' naar Europa

Redactie

Van de Japanse game 'God Eater' komt volgend jaar een verbeterde versie uit in Europa. Op basis van feedback van Japanse gamers heeft gamestudio Project G.E. besloten het spel voor de PSP te herzien. De vernieuwde uitgave draagt de naam 'God Eater Burst' en wordt uitgegeven door Namco Bandai.

In Japan is 'God Eater Burst' in drie weken ruim een half miljoen keer verkocht. Gemiddeld verkoopt een game in Japan zesduizend exemplaren per week. Het is nog maar de vraag of 'God Eater Burst' ook een succes wordt in Europa. Vorige week gaf Yoichi Wada, voorzitter van game-uitgever Square-Enix, nog aan dat tot nu toe geen enkel gamebedrijf in staat is gebleken om zowel de Japanse als de westerse markt aan te spreken. Daarnaast is de PSP niet bepaald succesvol in Europa, mede door piraterij.

De actiegame 'God Eater Burst' speelt zich af in een postapocalyptische wereld. Het verhaal gaat over de pogingen van de mensheid om een buitenaardse invasie te overleven. De enige hoop van de mensheid zijn de dappere God Eaters en hun speciale wapens. De speler stapt in de schoenen van zo'n zwaardvechter en kan solo of samen met vrienden vechten tegen de buitenaardse monsters.

Verbeterde versie 'God Eater' naar Europa
Verbeterde versie 'God Eater' naar Europa