FOK!games Tofste baas - dag 6

Kevin (KoosyNL)

De strijd van gisteren was erg spannend. De stemmen waren flink verdeeld maar uiteindelijk won Nihilanth de strijd. Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Tartarus (Halo 2)
Tartarus is één van de bekendste bazen in het Halo-universum. Deze alien met zijn zilveren vacht, diepe stem en grote hamer vecht mee met de Covenant. Zijn hamer, de Fist of Rukt, is zijn sterkste wapen waarmee hij een duchtige tegenstander is. In het gevecht zul je moeten wachten tot zijn schild kapot is geschoten waarna je hem pas te lijf kunt gaan.

M. Bison (Street Fighter-serie)
M.Bison, een taaie vechter uit de Street Fighter-serie die met zijn syndicaat genaamd Shadaloo de wereld probeert te beheersen. Natuurlijk gaat dit niet altijd even goed want hij wordt regelmatig gedwarsboomd. Bison had zijn entree in Street Fighter 2 waarin hij het tournament organiseerde en als eindbaas fungeerde voor de single player. Bison toont zichzelf daarna in meerdere games, speelt in films en doet zelfs mee in een Street Fighter-comic.

Ocelot (Metal Gear Solid-serie)
Ocelot heeft zich door de Metal Gear Solid-serie heen ontwikkeld van een simpele sidekick van Liquid Snake tot mastermind van alle gebeurtenissen in de serie. Een ontzettend interessant karakter maar ook zeker interessante gevechten. In het eerste deel zul je hem moeten verslaan in een één op één gevecht waarna zijn hand er wordt afgehakt door de Ninja. In deel drie zal hij zijn expertise met de Revolver laten zien in een quick-draw gevecht en in deel vier zul je hem moeten verslaan als hij controle heeft genomen over Metal Gear Ray en op het dak van Arsenal Gear in een vuistgevecht. De evolutie die het karakter heeft doorgemaakt en de grote verwarring die onder andere door hem is ontstaan in de serie, zorgt ervoor dat hij zijn plaats in deze lijst heeft verdiend.

 tartarusM. BisonOcelot

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.