Gemengde gevoelens bij Virgin op eerste dag

Jeffrey

Gemengde gevoelens heersen na afloop van de trainingen in Silvestone bij Virgin. Lucas di Grassi kende een probleemloze dag en kon de nieuwe onderdelen uitstekend testen. De problemen bij Timo Glock stapelden zich echter hoog op. Beide verwachten toch een goed resultaat neer te kunnen zetten morgen.

"Het was voor mij een moeilijke dag", zei Glock. "Eerst hadden we een brandstoflek, wat ons bijna de hele eerste sessie kostte. In de tweede sessie waren we erg bezig met het afstellen van de auto, wat ons ook een halve training heeft gekost. Daarna brak mijn voorvleugel nog af over een kerbstone, waardoor ik weer op de oude moest overstappen. Ik heb er vertrouwen in dat het morgen beter zal gaan."

"We hadden een erg productieve dag. We hebben de nieuwe onderdelen goed kunnen testen en de auto gedroeg zich zoals verwacht", liet Di Grassi weten. "We komen steeds dichter bij Lotus en zijn er klaar voor om morgen de strijd aan te gaan. In de kwalificatie zullen we vast nog een stap voorwaarts kunnen maken."