Barrichello verbaast zich over vele hobbels

Jeffrey

Rubens Barrichello, normaal groot fan van Silverstone, had vandaag geen goed woord over na de vrije trainingen voor het Britse circuit. De Braziliaan reed de tiende tijd, en klaagde na afloop over de vele hobbels in het circuit. Teamgenoot Nico Hülkenberg parkeerde zijn auto op de twaalfde stek, maar was niet tevreden over de auto.

"Ik was erg verbaasd over Silverstone. Het is een van mijn favoriete circuits, maar het is hier ontzettend hobbelig", zei Barrichello. "Dat is best vreemd, want we hadden het niet verwacht. We moesten daardoor veel zaken aan de afstelling veranderen, maar het team heeft dat goed gedaan."

"Het ging vandaag wel oké. We hebben ons programma weten te voltooien, al moest ik de tweede sessie later starten dan gepland. Er was een olielek, maar dat werd gauw verholpen", aldus Hülkenberg. "Ik ben nog niet helemaal blij met de auto, dus we zullen vanavond hard werken om onszelf morgen te kunnen verbeteren."

Technisch directeur Sam Michael bevestigde dat het team de rest van het weekend gebruik zal blijven maken van de nieuwe, lage uitlaten.