Speel als Reaper op je PSP

wc-eend

Altijd al met een zeis en gekleed in een gewaad over straat willen lopen om zielen te verzamelen? Nu kan het in een nieuwe game genaamd Reaper voor de PSP. In de game neem je de gedaante aan van een onbekende reaper en zal je door meer dan 50 levels heen spelen om de zielen van je vijanden te vergaren.

Als de dood, gespeeld door een vrouw, een reaper maakt zal deze helemaal niks meer weten van zijn identiteit en herinneringen. Wanneer jouw karakter erop uitgestuurd wordt om een ziel van een vrouw te halen kom je er op één of andere manier achter dat deze vrouw jouw dochter is. Hierop besluit je om haar te laten leven en alleen zielen van slechteriken te nemen. Natuurlijk is de dood het hier niet mee eens.

De game zal verder een orchestrale soundtrack krijgen en de mogelijkheid krijgen om grote beesten tevoorschijn te brengen aan de hand van de zielen die je hebt vergaard. Reaper zal te downloaden zijn voor de PSP maar zal geen mini zijn. De game zal een 2D action platformer worden en in begin 2011 uitkomen, de game wordt ontwikkeld en gepubliceerd door Fried Green Apps.

ReaperReaperReaperReaperReaper Reaper Reaper Reaper ReaperReaper