FOK!games Tofste baas - dag 2

Kevin (KoosyNL)

Gisteren beten Skorge, Wesker en Dhoulmagus het spits af. Na een spannend gevecht is Wesker als populairste uit de bus gekomen. Hij en Skorge gingen lange tijd gelijk op totdat hij in de avond een flinke voorsprong nam. Met meer dan de helft van de stemmen gaat hij door naar de volgende ronde.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Bahamut (Final Fantasy-serie)
Bahamut speelt vaak een belangrijke rol in Final Fantasy-games. Hij upgrade je klassen (I), je moet tegen hem vechten voor hij je summon wordt (III, IV, V, VIII, XIII), hij is een luchtvoertuig (XII, XIII) en in de compilatie van FFVII zijn er zelfs verschillende versies van hem (Bahamut, Neo Bahamut, Bahamut ZERO, Bahamut SIN en Bahamut Fury). Bahamut heeft een eigen spel op de SNES (Bahamut Lagoon) en krijgt een spel op de DS (Blood of Bahamut). Bahamut verschijnt in elk spel als sterke entiteit. Houdt hij ook stand in deze Bossbattle Battle?

Dracula (Castlevania)
Dracula is natuurlijk één van de meest bekende mythische figuren en de grote vijand in de Castlevania-reeks. De held in de reeks komt de opper-vampier een aantal keer in de serie tegen en deze blijkt altijd een hele uitdaging om te verslaan. Omdat het lichaam van Dracula elke keer helemaal kapotgaat en hij elke game opnieuw geboren wordt komt hij altijd terug als in een andere gedaante waardoor de gevechten met hem altijd een nieuwe belevenis is.

Orphan (Final Fantasy XIII)
Orphan is het meesterbrein achter alle ellende in Final Fantasy XIII. Deze Fal'Cie is de motor achter Eden, de kracht die de wereld van Cocoon in de lucht houdt. Het vernietigen van Orphan zou meteen het einde van Cocoon betekenen. Vreemd genoeg wil dit wezen juist vernietigd worden. Het is ziek van het leven en wil de dood ervaren. Om zijn doel te bereiken zaait Orphan haat tussen Cocoon en Gran Pulse. Met als doel dat iemand de leugens gelooft en uiteindelijk hem komt doden.

BahamutDraculaOrphan

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgen middag 12:00 waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.