[WK pool] Tussenstand na dag 15

Peterselieman

Dag vijftien van het WK voetbal in Zuid-Afrika zit er inmiddels op, dus het is weer hoog tijd voor een update van de stand in de FOK! WK 2010 Pool. Hieronder vind je de top vijf van deelnemers en subleagues.

Droid heeft de poulefase met 1395 punten als beste afgesloten. RemyRR heeft vandaag zijn tweede plaats behouden en is met 1305 punten zelfs dichter bij de eerste plaats gekomen. stigmatic_agony klom vandaag naar plaats drie met 1240 punten, wat er vijf meer zijn dan Ki08 die nieuw is in de top vijf. nogeenoudebekende staat met 1220 punten op plaats vijf.

Bij de subleagues is het klassement op zijn kop gezet na de wedstrijden van vandaag. Met 794 punten is FOK!sportcrew de nieuwe leider. ~~Rush Addict~~ staat met 758 punten tweede voor FOK!crew die met 753 punten nieuw is in de top vijf. Ook PUKKE is met 742 punten nieuw. WKSC sluit met 738 punten de top vijf af.

Vanaf morgen worden de achtste finales van het toernooi gespeeld. Het invullen van het schema verandert hierdoor. Je hebt nu tot de start van een wedstrijd om je voorspelling in te vullen. De stand die ingevuld moet worden is die na 90 minuten. Ook zullen de gele en rode kaarten na de reguliere speeltijd gaan gelden. De winnaar is uiteraard het land dat doorgaat naar de volgende ronde.