"Camoranesi heeft geen aanbieding van Milan gekregen"

Olga Kroeders

Gisteren werd in Italië bericht dat Juventus-middenvelder Mauro Camoranesi met zijn ploeggenoot David Trezeguet onderweg zou zijn naar AC Milan. Zijn zaakwaarnemer heeft echter aangegeven dat hier geen sprake van is.

"Gisteren was ik in Milaan voor een ontmoeting met Giuseppe Marotta (sportief directeur van Juventus, red.)", aldus Sergio Fortunanto, zaakwaarnemer van Camoranesi tegenover Calciomercato.it. Volgens Fortunanto is Juventus niet van plan langer door te gaan met Camoranesi.

"Hij heeft me het plan van aanpak van Juve uitgelegd. De focus ligt het volgend seizoen niet op dit type, oudere spelers. We moeten een goede aanbieding op Mauro krijgen en anders heeft hij er ook geen moeite mee om het laatste seizoen bij Juventus te spelen", zo laat Fortunanto weten.

De zaakwaarnemer heeft duidelijk gemaakt dat er absoluut geen sprake is van interesse vanuit Milaan. "Ik weet niet waar dat vandaan komt. Niemand van AC Milan heeft contact opgenomen met Juventus. Er is niets concreet en er is geen officieel contact."