FOK!kers vinden niveau WK teleurstellend

Stefan (sportfreak)

FOK!kers vinden niveau WK teleurstellend

Bijna de helft van de FOK!kers vindt het niveau op het WK voetbal tot nu toe teleurstellend. Dit blijkt uit de poll op FOK!sport.

Ruim 48% stemde voor de optie teleurstellend. Aangezien bij bijna 37% het iets minder is dan verwacht is bijna niemand tevreden naar het niveau. Voor 12% is het niveau gemiddeld, terwijl voor slechts 3% het niveau wel goed is.

Vooral kroegtijger is niet tevreden: "Zwaar teleurstellend mag ik wel zeggen. Nauwelijks nog een goede pot voetbal mogen zien.. Duitsland - Australië was best wel een aardige wedstrijd, en ook kameroen - japan, maar ook niet echt goed te noemen; eerder spannend. Tot nu toe alleen echt genoten van Ivoorkust - Portugal, maar verreweg te weinig om daar zoveel vrije tijd in te moeten steken. Laten we hopen dat 't de spanning van de 1e wedstrijd is en dat het vanaf nu beter gaat worden". 

BigDi verwacht dat het in het verdere verloop van het toernooi nog wel beter word: "Tot nu toe zijn de 2e ronde wedstrijden (Uruguay wint 3-0, Argentinie 4-1 en Griekenland 2-1) een stuk aardiger gebleken. Een aantal leuke doelpunten gezien van Argentinie, het lijkt alsof ze die bal wat beter onder controle hebben. Het is in elk geval amusanter aan het worden en het wordt natuurlijk alleen nog maar spannender, dus ik heb goede hoop. Tot nu toe was het niet best."