Beestenboel in Gears Of War 3

wc-eend

Tijdens de persconferentie van Microsoft was er ook een gameplay-presentatie van Gears Of War 3 die gepresenteerd werd door Cliff Bleszinsky. Tijdens deze presentatie heeft hij kort de "Beastmode" genoemd.

Beastmode is het omgekeerde van Horde, dit keer ben je een Locust en moet je vlagen met mensen tegenhouden. Het zal dit keer alleen niet makkelijk worden, je kiest namelijk een class en dan door vijanden te doden en zelf te blijven leven verdien je bepaalde tokens waarmee je je class of wapens kan upgraden.

Je kan bijvoorbeeld beginnen als Ticker (uit Gears Of War 2) en als je de juiste talenten kiest word je misschien wel een Mauler Boomer? Of zo'n gast met pijl en boog?

Er zijn vier verschillende groepen waaruit je kan kiezen in Beastmode; Beasts, Humanoids, Boomers en Drones. Elke groep zal vijf karakters hebben (als je ze heb vrijgespeeld en als je genoeg tokens hebt verzameld). Dit houdt in dat je uiteindelijk rond de 20 verschillende karakters kan kiezen om de mensen mee te verslaan in Beastmode.

Gears of War 3 is exclusief voor de Xbox 360 en staat gepland voor een release op acht april 2011.

Bekijk hieronder nog een keer het gedeelte over GOW 3 in de MS persconferentie.