FOK!: "Nederland wordt wereldkampioen"

Sjors (Sj0rSz)

In aanloop naar het WK voetbal konden FOK!kers aan de hand van een poll aangegeven, welk land wereldkampioen voetbal zou worden. Het resultaat van de ruim 1100 stemmen kan je hieronder terug vinden.

Volgens de FOK!kers wordt het Nederlands elftal wereldkampioen. 49.9% van de stemmen werd op Oranje uitgebracht. Spanje eindigde op de tweede plaats met 24.5% en Brazilië completeerde de top drie met een percentage van 10.5%.

AtheistischFundamentalist koos voor Nederland en lichtte deze toe met de woorden: "Spanje, Brazilië, Argentinië en Duitsland vrezen ons minstens zo erg als wij hen. Stukje chauvinisme mag wel."

Ook Yi-Long koos voor Oranje, maar is nog niet helemaal zeker van de eindzege. "Nederland gekozen, omdat we tot de kanshebbers behoren, maar tijdens zo'n toernooi kan er van alles gebeuren, dus het valt eigenlijk nauwelijks te voorspellen."

Natuurlijk waren er niet alleen mensen, die niet voor het Nederlands elftal kozen. Zo werden ook Spanje (FireFox1), Brazilië (WeebI) en Frankrijk (Koenitjuh) in de reacties genoemd.