Higuaín: "Jammer dat Pellegrini weg is"

Olga Kroeders

Tegenover AS heeft Real Madrid-spits Gonzalo Higuaín aangegeven dat hij erg blij is met zijn contractverlenging bij Real Madrid. Alhoewel hij het vertrek van coach Manuel Pellegrini betreurt, is de Argentijn zeer te spreken over de komst van José Mourinho.

"Het is de waarheid dat ik heel blij met mijn contractverlenging ben en dat ik in Madrid blijf. Dit was iets waar ik op heb gewacht met veel anticipatie en dit is goed voor mijn mentaliteit", zo vindt de spits.

Ook over de nieuwe hoofdcoach heeft Higuaín een mening. "Het is jammer dat Pellegrini vertrokken is, want ik kon goed met hem samenwerken. Hij is een goed mens. Maar er komt nu absoluut een coach met een succesgeschiedenis naar de club", zo vervolgde Higuaín.

"Ik ben erg enthousiast met wat er bij Madrid gaat gebeuren, maar momenteel zit ik met mij hoofd bij het WK. Als ik bedenk dat ik op een WK ga spelen, gaan mijn haren al overeind staan. Over een paar dagen komt mijn familie naar Zuid-Afrika. Ik vind het erg fijn dat ze me hier komen aanmoedigen."