Kubica beslist op gevoel voor 2011

Peterselieman

Robert Kubica zal pas later dit seizoen gaan beslissen over zijn toekomst. De Renault-coureur wordt voor 2011 bij verschillende teams genoemd, maar zelf weet hij nog niet wat hij gaat doen. De Pool beslist op gevoel.

"Het is nog niet de tijd om over volgend jaar te denken. Er komt een moment waarop ik ga nadenken over of ik bij Renault wil blijven, maar het is nu nog te vroeg. Het draait allemaal om het gevoel dat ik heb. Als ik ergens een gevoel bij krijg, weet ik wat ik moet doen en doe ik het," zei Kubica tegen Press Association. "Aan het begin van het jaar zeiden veel mensen tegen me dat ik een fout had gemaakt door bij Renault te tekenen, maar ik ben blij met mij beslissing en hoop in de toekomst nog vaker de juiste keuze te maken."

Kubica behaalde met de Renault dit jaar al twee podiumplaatsen en bezet in het klassement momenteel met 67 punten de zevende plaats. Hij kan zelfs wedijveren met de Ferrari's, terwijl ook Mercedes niet ver weg lijkt. "Het is goed om te zien hoe hard iedereen werkt om beter te worden. We kunnen tevreden zijn met hoe we het seizoen begonnen zijn."