Gezond VVV-Venlo verhoogt begroting naar negen miljoen

Jeffrey

VVV-Venlo gaat komend seizoen met een begroting van negen miljoen euro werken. De Limburgers melden dat de club door de KNVB is ingedeeld in categorie III, wat betekent dat VVV financieel gezond is.

"We sluiten onze ogen niet voor de economische tijd waarin we zakelijk opereren", vertelt directeur commerciële/algemene zaken Marco Bogers op de officiële clubwebsite. "VVV wordt geroemd voor haar verantwoord financieel beleid en met een juiste mix van visie en creativiteit komen wij een heel eind, zo is ook afgelopen seizoen gebleken. "

De Eredivisieclub, die plannen heeft voor de bouw van een nieuw stadion, wil dan ook op deze manier blijven doorwerken. "We moeten als club elk seizoen heel goed onze mogelijkheden en grenzen bepalen zodat we de continuïteit als club zelfstandig kunnen waarborgen", aldus Bogers.

VVV-Venlo eindigde afgelopen seizoen op de twaalfde plek in de Eredivisie. Vanwege de beperkte mogelijkheden van De Koel wil de club een groter stadion gaan bouwen. Voorlopig blijft het slechts bij plannen en nog niets is definitief.