Lens ondertekent contract met PSV

Sjors (Sj0rSz)

Jeremain Lens is sinds vandaag officieel speler van PSV. De aanvaller onderging op sportpark de Herdgang een medische keuring en tekende daaropvolgend zijn overeenkomst met de Eindhovenaren, waardoor beide partijen in elk geval vijf seizoenen aan elkaar verbonden zijn.

"Ik ben hier hartstikke blij mee", was de eerste reactie van Lens, die afkomstig is van AZ. De aanvaller stond sinds 2005 bij de Alkmaarder formatie onder contract. Na zijn vakantie zal de speler zich bij de selectie van PSV vervoegen.

"Ik hoop me hier te kunnen doorontwikkelen. In de voorbereiding hoop ik duidelijkheid te krijgen over op welke positie ik me moet richten", vervolgde Lens, die een bewogen jaar achter de rug heeft. Aan het missen van het WK voetbal denkt de hij niet vaak meer. "Dat wordt goedgemaakt door mijn overgang naar PSV."

Bovendien kwam Lens erg ambitieus over. "PSV zal ook komend seizoen en de jaren erna strijden om de titel. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren door middel van goals, assists en ook buiten het veld. Ik ga nu op vakantie en kom dan vol met goede energie terug."