[Indy 500] Tracy gefrustreerd om uitschakeling

Sally (Tessa)

Paul Tracy kwam gisteravond niet door de kwalificatie voor de Indy500 heen. De reden was wat zuur. De tijd die de Canadees eerder had gereden was snel genoeg geweest, zijn team beslisste echter dat hij zijn tijd in moest leveren en opnieuw moest rijden. Toen faalde de KV Racing-coureur.

Het was een opvallende afvaller op Bump Day, Tracy. De run die hij deed toen hij een nieuwe tijd neer moest zetten, werd tussentijds afgevlagd vanwege een te lage snelheid. "Het was een beslissing van het team om onze eerder gereden tijd in te leveren, mij werd alleen verteld dat ik opnieuw moest rijden en ik had geen idee hoe ik er voor stond", vertelde Tracy verslagen na afloop.

"Dit breekt echt je hart en ik vind het erg vervelend voor het team en mijn sponsors. Het meest frustrerende deel was dat mijn wagen wel erg snel was, vanmorgen reed ik gemiddeld 225, 226 mph, maar naarmate de baan warmer werd verslechterde mijn balans en verloor ik 2-3 mph. We hebben er alles aan gedaan", zo gaf Tracy de schuld aan de hoger wordende temperatuur.