Moratti teleurgesteld in houding Mourinho

Peterselieman

Internazionale-voorzitter Massimo Moratti vindt het jammer dat hij alle verhalen over een vertrek van Inter-trainer José Mourinho vanuit de media moet vernemen. Moratti had het graag zelf besproken met de Portugees.

"Ik vind het jammer dat José de afgelopen weken nooit bij me is gekomen om zijn redenen uit te leggen. Ik moest alles vernemen door statements in de media," klaagt Moratti tegen Italiaanse media. "José is een geweldige professional, maar helaas heeft hij niet de beste timing."

Mourinho liet na de gewonnen Champions League-finale weten dat een vertrek naar Real Madrid aanstaande is. "Hem kennende, en zo goed is dat niet, vertrekt hij niet voor het geld," vervolgt Moratti. "Hij gaat op zoek naar het avontuur bij Real Madrid. Hij wil een nieuwe uitdaging."

Moratti moet nog wel tot een akkoord komen met Mourinho over de ontbinding van zijn contract. De excentrieke Portugees heeft in Milaan nog een contract tot 2012. Het behalen van de 'triple' zou voor Moratti echter genoeg zijn om de overgang van Mourinho niet in de weg te staan.