[Update]Baarden en Chicks in Gears of War 3

wc-eend

[Update met dank aan Mr.Monkeyman]
Gamesradar.com heeft een interview gehouden met Cliff Bleszinski en Executive Producer Rod Fergusson en daarbij hebben ze ook een deel van het eerste level mogen spelen. Hieronder interessante dingen uit het interview/speelsessie, klik hier voor het volledige interview en meer nieuwe screens. De informatie kan lichte spoilers bevatten dus lees de website en dit hieronder op eigen risico.

- Het spel begint op een thuishaven voor de mensen, een vliegdekschip genaamd Raven's Nest.

- De Lambent, een nieuwe vijand waar de Locust ook geen vriendjes mee is komen ook door het water.

- Ex-Chairman Prescott is nog in leven aangezien hij arriveert per helicopter op het schip

- Je kan nu wapens en ammo wisselen met je co-op buddy of met sommige andere NPC's.

- Sawed Off Shotgun

- Cover systeem is verbeterd

- Flying Kick Takedown ( een soort aanval vanuit cover waarmee je defensie verandert in offensie)

- Vechten tegen steeds veranderende mutanten genaamd Drudges (ook van de Lambent soort), deze muteren zodra ze schade krijgen en tactiek zal elke keer veranderen.

- Pendulum Lancer, machinegeweer met bayonet (de voorganger van de kettingzaag versie)

- Maps zijn meer open net als in deel één en niet linear zoals in deel twee.

- De Drudges zullen 'exploderen' als ze doodgaan, vlak voordat ze hun laatste stadia behalen zullen ze proberen te 'exploderen' bij de spelers in de buurt.

- Nieuw wapen, de Silverback, een soort exo-skeleton dat een defensieve modus heeft waarbij het je beschermt door in een immobiel massief stalen armor te veranderen.

- De Silverback kan je combineren met verschillende wapens.

- Verschillende nieuwe executies, waaronder een vlammenwerper in het lichaam van een Locust proppen en van binnenuit flamberen tot de vlammen uit zijn mond komen. Of iemand doden terwijl je je wapen herlaadt? of een keel doorsnijden met de bayonet van je Pendulum Lancer? Verwacht er meer zoals executies met Mortieren en andere zware wapens.

- Deel 3 speelt af zo'n 18 maanden na het einde van deel 2.

- Vechten in Char, een stad vernietigd door de mensen om de Locust proberen te stoppen maar wat heeft het gekost? Mensen vereeuwigd als standbeeld van as. (Char lijkt op een soort Pompeii)

- Mogelijk dedicated servers voor multplayer Gears of War 3 (gerucht)

- One Shot Rifle is een zware sniper rifle die Boomers met schilden met één schot kan doden.

- De Gnasher, een soort boom stick met nog een grotere spreiding, nadeel is wel een langere reload tijd.

- Een soort Locust tank met daarin een levend monster dat aan zijn benen wordt getrokken om vuurballen te spugen, hoe schakel je hem uit? Simpel, vernietig de benen.

- De Digger Launcher schiet een soort levende granaat de grond in die zich onder cover door kan graven en bij de vijand de grond uitkomt en explodeert.

- Een soort molotov cocktails die je ook aan het plafond kan hangen. Molotovs die iets raken klappen meteen uitelkaar in tegenstelling tot granaten.

- Arcade Modus, je hud krijgt extra statistieken om je scores bij te houden maar ook om te zien hoe je teamgenoten het doen.

- Damon Baird en Augustus ‘Cole Train' Cole zullen speelbaar zijn in een van de GoW 3 levels.

- Meer dingen die je samen moet doen in co-op, zoals openen van deuren of een groot mega wapen bedienen (nog niet meer info over bekend)

- Bleszinski geeft aan dat in het derde deel naast de vele actie ook het verhaal ontrafeld, maar niet alles zal misschien onthuld worden. (mogelijke hint naar deel 4?)

Het kan zijn dat er iets niet hier tussen staat maar wat je als lezer van het volledige artikel wel belangrijk vond, laat het me weten en ik zal het erbij zetten.

[Origineel bericht]
Vandaag geen tekst informatie over Gears of War 3, alleen een aantal (ingame) screenshots. De plaatjes laten ons een Dom met baard zien, een knappe meid met grote... geweren (stelletje perverselingen, ik weet wel dat jullie aan haar granaten zaten te denken).

Op de screenshots zijn een aantal verschillende locaties te zien, het lijkt erop dat we ondergronds gaan, dorpen/steden bezoeken en een soort stadion (wat lijkt op een multiplayer map).

Gears of War 3 verschijnt op 8 april 2011.

GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3GoW 3