"Ibrahimovic zal lang blijven bij Barça"

Jeffrey

Zlatan Ibrahimovic is de enige die over zijn toekomst zal beslissen. In tegenstelling tot berichten in diverse buitenlandse media, heeft de oud-Ajacied het wel goed naar de zijn bij FC Barcelona.

Recentelijk passeerden de geruchten de revue dat Juventus interesse heeft in de speler, die eerder ook al bij De Oude Dame speelde. Ibrahimovic verliet Juve vanwege het Italiaanse voetbalschandaal, waarvoor de club werd teruggezet naar de Serie B.

De 28-jarige Zweed wist bij Barcelona dit seizoen nog niet te overtuigen. Zaakwaarnemer Mino Raiola nam waar dat Juve daarop wilde inspringen. "Het is normaal dat Juve een grote aankoop wil om nieuw bloed te genereren. En Zlatan is één van de beste spelers ter wereld", aldus de belangenbehartiger tegenover Tuttosport.

"Niks is onmogelijk in het leven. Ik vind het leuk als iets dat haast onmogelijk lijkt, mogelijk wordt gemaakt. Maar in tegenstelling tot wat wordt gesuggereerd, heeft Zlatan het goed naar de zin in Barcelona, waar hij lang zal blijven. Hij is nooit weggeweest. Alleen hij zal bepalen over zijn toekomst. Dus als hij weggaat, is het zijn keuze geweest", geeft Raiola aan.