De Guzman: "Het gaat goed met mij komen"

Jeffrey

Jonathan de Guzman maakt zich geen zorgen over zijn toekomst. De middenvelder vertrekt deze zomer transfervrij bij Feyenoord.

In het Algemeen Dagblad blikt De Guzman terug op zijn Rotterdamse jaren. "Na die eerste drie seizoenen zag het er allemaal rooskleurig uit. Er was interesse uit het buitenland en het hing er een tijdje om. Wel of geen transfer. Het is er niet van gekomen. Er was een kans om naar Manchester City te gaan. Feyenoord wilde meer geld en toen ging het niet door."

"Maar dat neem ik de club niet kwalijk. Ik heb later verschrikkelijk veel pech gehad met blessures en realiseer me dat clubs nu misschien wel even iets langer denken over hun beslissing om mij aan te trekken. Maar ik weet zelf wat ik kan. Ik ben een liefhebber. Daardoor voelde ik me meteen weer lekker in het veld tegen Ajax."

"Ik wilde me laten gelden, ik weet dat ik het elftal een duwtje kan geven als ik fit ben. En op dit moment voel ik me fysiek weer heel goed. Dus het gaat goed met mij komen. Ik hoop op een ander land in Europa."