Genoa wil Dembélé en Romero

MisterMister93

Genoa staat op het punt om een slag te slaan bij AZ. De Italianen hebben serieuze belangstelling voor Moussa Dembélé en Sergio Romero. Dat schrijft Voetbal International.

Dembélé is al een keer eerder in verband gebracht met een transfer naar Genoa. Vorige zomer leek er al een deal te zijn, maar deze ketste af omdat AZ op het laatste moment de transfer blokkeerde. Genoa gaat het daarom deze zomer nogmaals proberen. Dembélé mag tegen een goed bod vertrekken uit Alkmaar.

Er is ook interesse voor Romero maar de kans dat AZ de keeper laat gaan lijkt een stuk kleiner. Romero is uitgegroeid tot een vaste waarde in Alkmaar. Bovendien is hij onder bondscoach Diego Maradona de eerste keus in het Argentijnse doel. Naast Genoa zou ook Arsenal interesse hebben in de goalie.

Genoa lijkt een ideale onderhandelingspartner voor AZ. De Alkmaarders verkeren namelijk nog altijd in onzekerheid over de financiële toekomst van de club na het faillissement van eigenaar Dirk Scheringa. Daardoor is het genoodzaakt enkele grootverdieners van de hand te doen.