Sony brengt The Agency naar Facebook

Redactie

Na eerder vandaag het bericht te hebben gehad dat Blizzard Facebook wil gaan gebruiken, is nu bekend geworden dat er een speciale versie van The Agency op Facebook zal verschijnen. 

Sony Online Entertainment heeft The Agency: Covert Ops onthuld. The Agency: Covert Ops is een sociale actiegame dat gespeeld kan worden via de sociale netwerksite Facebook. The Agency: Covert Ops geldt als een smaakmaker voor de actie en intrige van de nog te verschijnen PS3- en PC-game The Agency.

In The Agency: Covert Ops speel je een elite agent. Spelers moeten online hun eigen agentschap oprichten en vrienden rekruteren. Door rivalen te verslaan en groepsmissies uit te voeren, wordt het agentschap krachtiger. In de nieuwe Facebook-game zitten verschillende mini-games verwerkt, meer dan 200 missies, en diverse mogelijkheden om je eigen agent te personaliseren.

Sony Online Entertainment komt later dit jaar met The Agency, een groot online schietspel voor de Playstation 3 en PC waarin gamers het in teamverband tegen elkaar op kunnen nemen.

Sony brengt 'The Agency' naar Facebook
Sony brengt 'The Agency' naar Facebook (Foto: Novum)