Hi-Def, 2D-Castlevania voor XBLA met multiplayer?

Mitch (Mitch.de.Man)

Eerder meldde Fok!Games al dat Konami een trademark had aangevraagd voor ‘Harmony of Despair’. Doordat deze titel nogal in de sfeer van de voorgaande 2D-Castlevania-titels was ging men ervan uit dat er een nieuwe Castlevania aan zat te komen. Dit vermoeden lijkt nu zo goed als bevestigd. 'Harmony of Despair' gaat Xbox Live's arcadetitel worden met een multiplayer voor zes personen.

‘Harmony of Despair’ gaat op dezelfde manier verder als zijn voorgangers. Dus denk aan Metroid-achtige spelwereld, met een grote map en geheime kamers en gigantische eindbazen. Deze nieuwe game heeft echter iets nieuws, het lijkt erop dat je met zes man tegelijk het duivelsgebroed van Dracula aan gort gaat meppen. Of de game ook alleen te spelen is of alleen in multiplayer is nog niet duidelijk, maar de speelbare karakters zijn al wel bekend gemaakt:
• Soma Cruz (Aira of Sorrow and Dawn of Sorrow),
• Alucard (Symphony of the Night en Dawn of Sorrow),
• Jonathan Morris (Portrait of Ruin),
• Charlotte Aulin (Portrait of Ruin),
• en Shanoa (Order of Ecclesia).

Als het een beetje goed uitgewerkt wordt zal dit een geweldige game worden, maar als je de kwaliteit van de voorgaande 2D-Castlevania-games als uitgangspunt neemt kan het eigenlijk niet mis gaan!