Call of Duty: Black Ops aangekondigd

Mday

We hadden de aankondiging al eerder aangekondigd, maar nu is de kogel toch echt door de kerk: ontwikkelaar Treyarch heeft de volgende Call of Duty bekend gemaakt: Black Ops. Aanvankelijk was dit alles wat er over de nieuwe Call of Duty te vinden was, maar details druppelen nu binnen.

Anders dan een gelijknamige en (momenteel) nietszeggende website, hebben ze bij GAME.com nog meer informatie dan de ontwikkelaar wil loslaten - in een omschrijving van de game staat (vrij vertaald):

"Wees getuige van de oprichting van een Elite Special Forces-team dat samen geheime missies onderneemt en onconventionele wapens gebruikt om zijn taak te volbrengen. Van Cuba tot de Noordpool en de jungles van Vietnam, Call of Duty: Black Ops brengt verbluffende graphics en intense gameplay die je in het hart van de actie plaatsen."

De vraag is nu vooral of de game tijdens de koude oorlog afspeelt, of die van Vietnam. De frontliniegevechten van World At War lijken in ieder geval niet terug te komen. Wat we wél weten, is de releasedatum: 9 november 2010. We houden je op de hoogte.

Cod:BO