Balotelli: "Ik heb gehuild"

JJdJ1984

Mario Balotelli, speler van Internazionale, heeft het behalen van de Champions League finale als emotioneel ervaren. De aanvaller, die door tal van incidenten de afgelopen periode in opspraak raakte, was na de uitschakeling van FC Barcelona op het miljoenenbal opgetogen.

"Het was ongelooflijk mooi. Ik heb er geen woorden voor," aldus de 20-jarige Balotelli, die tijdens het duel op de reservebank zat. "Het was de eerste keer in mijn leven dat ik gehuild heb om een voetbalwedstrijd. Ik ben gewoon heel blij."

Bij terugkomst in Milaan konden de spelers rekenen op een warm onthaal van de eigen aanhang, maar Balotelli werd uitgejouwd. De Ghanees verscheen al eens in een shirt van aartsrivaal AC Milan en gooide na de thuiswedstrijd tegen Barcelona zijn tricot provocerend naar de grond. "Ik wil nogmaals mijn verontschuldigingen aanbieden aan de fans die sommige dingen hebben geínterpreteerd als zijnde tegen hen. De supporters hebben me altijd gesteund, dus ze moeten weten dat ik aan hun kant sta," besloot Balotelli.