Sid Meier's Pirates! wellicht naar Wii

Bram (BramPowert)

De Amerikaanse keuringsdienst voor leeftijdsaanduidingen (ESRB) heeft het spel Sid Meier's Pirates! voor de Nintendo Wii gekeurd. De game is nog niet aangekondigd door uitgever 2K Games.

Door het gebrek aan bevestigingen vanuit gamestudio Firaxis en uitgever 2K Games, blijft de komst van Sid Meier's Pirates! een groot vraagteken. Toch is niet alle hoop verloren. De game is namelijk niet nieuw. Het spel is al jaren uit op de PC, en verscheen ook al op de eerste Xbox-spelcomputer en de draagbare PSP.

In Sid Meier's Pirates! is het de taak van de speler om een grote vloot bij elkaar te sprokkelen. De grote oceanen moeten verkend worden, schepen liggen klaar om geënterd te worden en vijanden moeten worden verslagen. In de Wii-game kunnen spelers met de kanonnen schieten op vijandelijke schepen en gebouwen. Ook is het mogelijk om één-op-één te zwaardvechten.

Het spel is nog niet officieel aangekondigd. Mochten de piraten van Sid Meier ook naar de Wii komen, dan kan menig gamer de borst nat maken voor een avontuur met houten poten, ooglapjes, zwaarden en veel ge-AHRRRrr.

'Sid Meier's Pirates!' wellicht naar Wii