FOK!kers: FC Twente wordt kampioen

Stefan (sportfreak)

Een meerderheid van de bezoekers van FOK!sport denkt dat FC Twente volgende week kampioen gaat worden. Dit blijkt uit de poll waar afgelopen dagen op gestemd kon worden. Van de in totaal 637 uitgebrachte stemmen ging 68,6% naar de ploeg uit Enschede. Ajax kreeg 31,4% van de stemmen.

Uit de reacties blijkt dat de bezoekers een spannende slotronde verwachten. "Ik denk dat twente het toch wel gaat redden. Maar goed, het kan ook goed dat ze toch zenuwachtig worden. Hoe dan ook wordt het een geweldige afsluiting", aldus Rhapsody. AtheistischFundamentalist verwacht ook dat het spannend word. "Zal erom spannen. De kans dat Ajax tegen NEC wint acht ik 90% aangezien NEC nergens meer om speelt. De kansen tussen NAC en Twente acht ik ongeveer 50-50 aangezien NAC Europees voetbal nog kan mislopen. Bovendien is NAC thuis sterk gebleken tegen topploegen en zal Twente (reeds getroffen voorbereidingen in het achterhoofd) enigzins gespannen de wedstrijd ingaan. Uiteraard met een dosis wishful thinking (want ik ben voor Ajax) maar toch..."

Toch zijn er ook users die nog vertrouwen hebben in een titel voor Ajax. "Nec speelt nergens meer voor en ajax heeft de laatste 13 duels gewonnen. Twente heeft alles te verliezen en staat een heet avondje Nac voor de boeg. Ik voorzie een faal a la AZ in 2007", aldus Opnaarutrecht.