Iceberg brengt MMO Global Agenda

Bram (BramPowert)

Het in Haarlem gevestigde Iceberg Interactive heeft bekendgemaakt dat zij de massively mutliplayer online (MMO) shooter Global Agenda 2155 uit gaan geven. Het online knalfestijn wordt later dit jaar verwacht.

In februari werd Global Agenda digitaal gedistribueerd via het digitale platform Steam. De winkelversie wordt in september verwacht en bevat niet alleen Global Agenda 2155, maar ook de eerste grote update Sandstorm. Spelers krijgen hierin nieuwe wapens, apparaten, gebieden en een grootschalige Warzone waarbinnen 64 spelers tegen elkaar kunnen knallen.

Uit de smeulende as van de Derde Wereldoorlog is het Gemenebest ontstaan. Deze tirannieke regering heeft als doel de gehele planeet te overheersen. Een paar onafhankelijke facties proberen terug te slaan. Alleen de beste elitekrijgers kunnen zich met geavanceerd wapentuig verzetten tegen de heerschappij.

Wanneer je Global Agenda koopt, kan je online knallen in diverse spelmodi. Sluit je vervolgens ook een abonnement af, dan gaat er een veel grotere spelwereld voor je open. Een internetverbinding is dan ook vereist om dit spel te spelen.

Iceberg brengt MMO 'Global Agenda'
)