Geen problemen tussen coureurs volgens Ferrari

Marjo (Muck)

Stefano Domenicali, teambaas van Ferrari, ontkent dat coureurs Fernando Alonso en Felipe Massa met elkaar in de clinch liggen. Alonso haalde Massa tijdens de Grand Prix van China in tijdens het inrijden van de pits, wat verre van collegiaal te noemen is.

Domenicali zegt over het incident, dat hij pas in de herhaling op televisie zag: "Er zijn absoluut geen problemen tussen Fernando en Felipe. Het was gewoon een race-incident. Als je racet om te winnen, kunnen dit soort dingen gebeuren."

Over de prestaties van het team is de Italiaan minder te spreken: "Ik ben niet helemaal tevreden over de eerste vier races. Voor mijn gevoel zijn de resultaten niet zo goed als had gekund. Soms kwam dat door incidenten waar wij niets aan konden doen, maar soms kwam het ook gewoon door onszelf. Maar we doen nog steeds mee in de strijd om de wereldtitels en dat is het belangrijkste. We zullen hard blijven werken aan de ontwikkeling van de wagen, want met name de prestaties in de kwalificaties moeten beter. In Barcelona willen we weer op het podium staan. Volgens mij is dat goed mogelijk."