Regisseur verklapt nieuwe Natal-game

Bram (BramPowert)

Filmregisseur en scriptschrijver James Gunn (Scooby-Doo, Slither, Dawn of the Dead) heeft op zijn eigen blog het een en ander verklapt over een nieuwe game voor Project Natal.

Op zijn blog schrijft James Gunn over een spel met de naam River Rush. De laagdrempelige game laat twee spelers gezamenlijk een kano besturen. Gunn beschrijft dat hij naar links en rechts moest bewegen, en veel moest springen. "Dit spel was veel zwaarder dan die game waarbij je moet schoppen. Het biedt meer fysieke uitdaging."

Gunn hoopt tevens een bizarre nieuwe trend in te zetten. "Dave [een vriend van Gunn] speelde een meisje in 'River Rush'. Toen mijn poppetje met zijn kruis langs de kont van Dave's poppetje wreef, realiseerde ik me hoe tof het zou zijn om hem te kunnen molesteren."

De vertegenwoordigers van Microsoft moesten lachen om dit bizarre schouwspel. "Ze zeiden dat ze dit nog nooit iemand hebben zien doen. Ik was erg trots op mezelf, en eis dat ik op mijn Wikipedia-pagina erkend wordt als de eerste avatar-verkrachter."

James Gunn maakte vorig jaar een aantal filmpjes genaamd PG Porn, waarin pornofilms worden nagespeeld zonder de seks. Waarschijnlijk kwam hij daarom op het idee van avatar-verkrachting.

Regisseur verklapt nieuwe Natal-game